Hypnoterapi lavt selvværd Vejle

hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET
BEHANDLING AF LAVT MED HYPNOSE

Jeg har i min klinik, behandlet lavt selvværd med hypnose gennem de sidste 10 år. Hypnoterapi er en meget effektiv og mild behandling for netop denne tilstand. Manglende selvværd, kan komme til udtryk på mange måder. Der findes lige så mange symptomer på lavt selvværd, som der findes mennesker. Manglende selvværd, kan være alt fra negative tanker om ens intelligens. Dette kan have grund i ens barndom, hvis man tidligere er blevet mobbet eller nedgjort af en lære eller forældre. Også et spørgsmål ens formåen overfor en partner kan have stor negativ virkning på ens lave selvværd. Hvis man er blevet nedgjort, af en der står en tæt, i forsamling med andre, eller noget helt tredje. Mange forveksler også generthed med lavt selvværd. Det kan være svært at definere, men uanset om man er genert eller har manglede selvværd, kan der gøres noget ved tilstanden. 

LIDER DU AF LAVT SELVVÆRD?

Lavt selvværd bør behandles, så snart man har oplevet gennem en periode, at have den tilstand. Da den kan udvikle sig til depression. (dette dog kun optakten til en depression, da flere faktorer spiller ind) eller angst (angsten for ikke at slå til eller være god nok). Det er altid vigtigt, at mærke, hvornår man får følelsen og selv blive klar over tilstanden, da har man stor sandsynlighed for at komme den  til livs. Hypnose mod manglende selvværd er en mild og effektiv behandling. Ved samtale, spores der ind på hver klients udfordring og problem. Hypnoseterapi mod lavt selvvært, vil typisk vare over 2-3 behandlinger, alt efter behov. Kontakt j-hypnose på 30502503. Er du i tvivl, om hypnosebehandling er noget for dig. Du altid velkommen til en uforpligtende samtale, så kan vi sammen finde ud af, om hypnose mod lavt selvværd kan være din løsningen. Du kan også dykke ned i mit bibliotek af gratis lydfiler.

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

KONTAKTJeg har stor erfaring med de ovenliggende områder, og har arbejdet målrettet gennem de sidste 10 år i egen klinik i Vejle. Jeg sparrer med andre behandler og holder mig jævnligt opdateret inden for området. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet og der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. læs mere om lavt selvværd HER

Skulle du have spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnose-klinikken på +45 30502503 eller Mail: jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Vejle
lavt selvværd