Når Angsten rammer

hypnose angst vejle

ca. 20% af befolkningen i danmark rammes, dog rammes alle ikke lige hårdt. Sygdommen kan medfølge store konsekvenser for både den ramte men også pårørende rammes. Tilstanden kan udvikle sig til et misbrug af alkohol og stoffer, der kan lægge et låg på sygdommen, derfor er det altid en god grund til at opsøge hjælp, hvis man rammes af sygdommen. 

Hypnose er en effektiv behandlingsform for visse former for angst, kontakt derfor klinikken og der ville blive vurderet om man vil have gavn af hypnose. 

hypnose angst

Fakta

Panikangst kan opstå pludselig

Ca. 3% af befolkningen lider af generaliseret angst

Mindst 7% af befolkningen lider af socialfobi

Diagnosen angst kan opdeles i 5 overordnede grupper

Panikangst

Generaliseret Angst

Socialfobi

Agorafobi

Enkelfobi

Alle angsttyper giver en stærkt livssvækkende følelse. Angsten kan vise sig på mange måder, men kendetegn på de forskellige angsttyper er, at man får hjertebanken, svedture og generel ubehag. Angsten kan være så voldsom, at blot tilstedeværelsen af andre mennesker giver en form for klaustrofobi. Angsten kan for nogle dæmpes med samtaleterapi og medicinering. Derfor kan hypnose i mange tilfælde være et godt supplement og i nogle tilfælde helt fjerne lidelsen. Du er velkommen til at kontakte klinikken, for at høre mere om en evt. behandling. Jeg tager også gerne på hjemmebesøg, hvis angsten ikke tillader at komme i klinikken. Jeg kan træffes på 30502503 eller udfylde kontaktformularen der er under “kontakt klinikken”