Hypnosebehandlinger v/J-HYPNOS
Ved J-HYPNOSE.DK
hyonose Vejle er en hypnoseklinik placeret i det centrale Vejle, med mulighed for parkering. Velkommen til min hypnoseklinik
VEJEN TIL livstilsændringer og bedre velvære starter her.

Hypnose, behandling og terapi

jeg har arbejdet med hypnose og terapi, der både kan være en effektiv og mild former for behandling af forskellige livsstilsændringer som sukkertrang, rygestop og psykiske lidelser. hypnose terapi virke umiddelbart og har en virrende effekt. Jeg laver altid en individuel vurdering af mine klienter før de tages i behandling, og mener jeg at der skal anden behandling eller terapi til, vil jeg hellere henvise dertil. 

Jeg har stor erfaring med hypnose  og har behandlet klienter siden 2012. Min hypnoseklinik ligger i rolige og hyggelige omgivelser i hjertet af Vejle, kun 5 minutter fra banegården og med parkeringsmuligheder lige ved døren. Herunder kan du se en liste over hypnosebehandlinger og har du et problem som ikke er beskrevet, så tag endelig kontakt, så kan vi få en snak om dine udfordringer.  På siden finder du også behandlingsfiler, som enten kan stå alene eller bruges som supplement til behandlingen.  Samt links til underholdning.

Lider du af Sukkertrang?

Hypnosebehandlinger mod Vægttab og Sukkertrang

Terapi mod vægttab er effektiv, da man går ind og ændrer på forskellige parametre. Man kan bl.a med hypnose ændre ens mæthedsfornemmelse, så man hurtigere føler sig mæt. Man kan også med Hypnosebehandlinger ændre ens trang til sukker eller hurtige kalorier, hvor lysten til det søde forsvinder. Der findes mange forskellige problemstillinger når man snakker om vægttab, og ikke to klienter er ens, derfor vil der ved vægttab være afsat længere tid til første behandling, da jeg vil spørge ind til netop dine udfordinger med vægttab.

Det er både dyrt og usundt
Behandlinger med Rygestop​

J-hypnose har lavet et rygestop hypnose program, som er en behandling der strækker sig over to gange. Med i hypnosebehandlingen er, hvis behovet opstår, at man efter tid og behov kan få en ekstra behandling, dette er med i rygestop prisen. Der er også lydfiler tilgængelige, hvis man pludselig uventet får lyst til at ryge. Denne lydfil er effektiv, da behandlingen vil være den samme, som man har gennemgået i hypnose-klinikken

Har angsten overtaget?

Hypnosebehandlinger mod Angst

Der findes mange forskellige typer af angst, og hypnose kan hjælpe mod størstedelen af tilfældene. Lider man f.eks af social-angst, kan en eller to behandlinger være nok. Eksamensangst er også effektivt at behandle med hypnose. Tag endelig kontakt, hvis du har spørgsmål om behandling af angst.

ER EDERKOPPER EN ANGST FOR DIG?

Lider du af fobi, kan hypnose være en god støtte og særdeles effektiv. Selvom fobi er ikke er en rationel tilstand, kan det være utrolig ubehageligt at være i en sådan tilstand. Hypnose mod fobi kan du høre mere om ved kontakt.

Derunder ligger der mange andre behandlingsformer, alt fra manglende sex-lyst, migræne behandling, misbrugsproblemer og meget mere. Skulle du have udfordringer, som ikke er beskrevet herover, så tag da endelig kontakt til mig på 30502503 eller send mig en mail. Husk at kontakte din læge eller psykiatrisk akutmodtagelse, hvis du har det så slemt at du føler livet er for stor en belastning.

Terapi

eickhardt

30502503