hypnose Behandling af eksamensangst

Hypnose behandling Vejle
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET
Eksamensangst hypnose Vejle

Mange unge mennesker går og har det dårligt op til eksamen og lider af eksamensangst. Angsten for eksamen kan være utrolig svækkende. I sidste ende, ender man med en lavere karakter, end det man ved man kan præstere. angsten er hyppigere hos piger end drenge. Flere og flere tager medicin for netop dette. Det behøver ikke kun være angsten for eksamen der kan være hårdt. Det at skulle præstere eller fremlægge over for en flok, kan være angstprovokerende.

Hvorfor får man angst?

Jeg har flere der kommer med angsten for eksamen og bliver behandlet for dette. Med yderst stor succes. Unge mennesker kan være lette at behandle og ofte kræver det kun en hypnosebehandling mod eksamensangst. det udmunder sig i stærk nervøsitet eller svimmelhed, når man skal præstere. Angsten kan starte dage eller uger før man skal til eksamen. Man får tankemylder og har svært ved at finde ro og falde i søvn, da tankerne om eksamen konstant fylder. Det er helt naturligt, at man er nervøs ved eksamen, men nervøsiteten må ikke være så voldsom at det bliver en decideret eksamensangst, hvor den sorte klap går ned. Og man ikke kan fremføre det man selv har en forventning omkring.

Hvorfor får man eksamensangst?

Det kan være et pres fra ens klassekammerater, der ubevidst er medvirken til eksamensangst, da der bliver talt meget om forventninger og karakter.

Det kan være et pres fra hjemmet og en følelse af, at man ikke gør det godt nok.

Det kan også komme af stress, og hvis man i forvejen er stresset over skolen og presset, kan man udvikle eksamensangst.

Medicin for eksamensangst:

Som udgangspunkt er medicin den sidste udvej, da man dulmer nerverne og derfor også har svært ved at præstere det man kan, så i sidste ende er det ikke altid en hensigtsmæssig metode.

Læs mere om eksamensangst HER

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med eksamensangst, og har arbejdet målrettet gennem de sidste 10 år i egen klinik i Vejle. Jeg sparrer med andre behandler og holder mig jævnligt opdateret inden for området. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet og der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. 

Du er også velkommen, til at dykke ned i mit bibliotek af gratis lydfiler her

Skulle du have spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnose-klinikken på +45 30502503 eller Mail: jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Vejle
Eksamensangst