Om J-hypnose

Om J-hypnose

På siden findes information om hypnose, behandlinger, oftest stillede spørgsmål samt underholdning. Kontakt gerne klinikken for yderlig information.

J-hypnose er en hypnoseklinik, placeret i det centrale Vejle, kun 5 minutters gang fra banegården, og der er parkeringsmuligheder ved døren. Har du ikke mulighed for at komme til klinikken, tilbyder jeg også behandlinger i hjemmet. Du finder kontaktinformationer på siden samt priser. Skulle der være spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig, eller booke en forsamtale i klinikken. 

Klinikken åbnede i 2013, og flyttede i 2015 til eksisterende lokaler i Vejle C. Klinikken er i rolige og hyggelige omgivelser og der er plads til pårørende, hvis man ønsker dette. 

glæder mig til at høre fra dig, så kontakt gerne for en uforpligtende samtale.

Venlig hilsen 

Jacob Eickhardt 

Læs evt. mere om hypnose på wikipedia.

Behandlinger

Her kan du læse om de forskellige behandlinger i klinikken. Angst, Depression, Fobier, vægttab og meget mere. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken eller booke en forsamtale. 

Kontakt

Har du spørgsmål til klinikken, så klik på “kontakt”. På siden finde kontaktoplysninger på J-hypnose, udfyld formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

Luk menu