Om j-hypnose

j-hypnose vejle

J-hypnose er en hypnoseklinik, placeret i det centrale Vejle, kun 5 minutters gang fra banegården, og der er parkeringsmuligheder ved døren. Har du ikke mulighed for at komme til klinikken, tilbyder jeg også behandlinger i hjemmet. Du finder kontaktinformationer på siden samt priser. Skulle der være spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig, eller booke en forsamtale i klinikken. 

Klinikken åbnede i 2013, og flyttede i 2015 til eksisterende lokaler i Vejle C. Klinikken er i rolige og hyggelige omgivelser og der er plads til pårørende, hvis man ønsker dette. 

Før min tid som hypnotisør, var jeg butikschef ved Invita køkkencenter, hvor min primær opgave var coaching af medarbejder, og har i den forbindelse taget uddannelser for coaching og medarbejder-ledelse, som jeg også kan bruge i min daglighda med sparring af sælgere.  

glæder mig til at høre fra dig, så kontakt gerne for en uforpligtende samtale.

Mange hilsner 

Jacob Eickhardt 

J-HYPNOSE

Om J-hypnose

jacob eickhardt

j-hypnotisør og coach

+45 30502503