Behandlinger

Her på siden finder du information om behandlinger samt klinikken, skulle der opstå spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt. Her findes også information om priser, samarbejdspartnere, og på siden finder du information om klinikken og behandlinger. i menuen “om” findes oftes stillede spørgsmå FAQ

Hypnose kan bruges på forskellige måder og i forskellige sammenhæng. Den dybe trance bliver ofte brugt, til underholdning, og er ikke hensigtsmæssigt i behandlingsøjemed. Ved behandling, vil man være i en tilstand, hvor underbevistheden påvirkes til ændringer i bevistheden, bl.a derfor er hypnose både effektiv og en mild form for behandling, da der ikke vil være bivirkninger forbundet med behandling. Før behandling, skal en forsamtale foretages, så diagnosen kan stilles.

Hypnose er et redskab, som kun bør anvendes med respekt og påpasselighed. J-HYPNOSE behandler ikke personer med alvorlige psykiske lidelser, såsom skizofreni, paranoia og andre lidelser, der er behandlingskrævende af psykiatrien. Enkelte behandler påstår hypnose kan bruges på lidelser som asmta og alergi, dette er ikke sandt. Hypnose kan ændre ens virkelighedsopfattelse af bl.a smerter, abstinenser, migræne og uensigtsmæssige mønstre som overspisning og misbrug. Der kan også ændres i ens bevisthed om “fare” ved højder og araknofobi, angst mv.