HYPNOSETERAPI vejle

hypnosebehandling vejle

På denne side kan du læse et udpluk af de behandlingsmuligheder der findes med hypnose. Skulle du have andre problemstillinger, er du altid velkommen til at kontakte klinikken via kontaktformularen, mail eller på tlf: 30502503

Mange hilsner 

Jacob Eickhardt 

J-HYPNOSE

Hypnose behandling

Hypnose behandlinger

Hypnose behandling rygestop: Rygning øger risikoen for mere end 15 forskellige kræftformer, og er samtidig skyld i mange andre sygdomme. 13.600 danskere dør hvert år af rygning. Uanset hvor gammel man er, så er det aldrig for sent at holde op. Jo tidligere man stopper, jo hurtigere kan kroppen begynde at reparere de skader, som røgen har medført.

J-HYPNOSE har udviklet et ryge/snus-stopforløb, baseret på personlige behov, alt efter rygemønster, motivationen for stoppet, antal af cigaretter mv. Eks. ryger nogle 20 cigaretter og har gjort det gennem et langt liv, mens andre ryger 1 eller 2 om dagen, og så er der festrygeren, alle med  forskellige mønstre og med forskellige motivationer, kan være sygdom, økonomi eller helt tredje. J-hypnose, har udviklet en behandlingsplan for rygning og snus, hvor forløbet strækker sig over to uger, med 2 planlagte behandlinger samt opfølgning og efterfølgende udleveres en personlig lydfil til hjemmebrug. (læs mere om rygning her)

Hypnose behandling sukkertrang: Der er mange betegnelser for personer, som har en stor trang til søde sager. Ifølge seneste rapport (2015) fra Sugar Confectionery Europe spiser hver dansker 8,18 kg slik om året Det kan være næsten umuligt at komme ud af et overforbrug af sukker, om det er for meget sodavand, en ekstra pose slik på vej i bilen eller en chokolade-bar til aften. 

Derfor vil hypnose-behandling være en effektiv hjælp, hvis du lider af sukkertrang og ikke selv kan stoppe med sukkerindtag. (læs mere om sukker her)

Hypnose behandling kan være en utrolig hjælp til personer, der døjer med overvægt og overspisning, og uden ubehagelige bivirkninger. For svært overvægtige, anbefales en “gastric-band” behandling. Et typisk gastric-band forløb strækker sig over tre uger, hvor der bliver arbejdet med mæthedsfornemmelse, lysten til fed mad og usunde leve-mønstre. Der bliver lavet en individuelt behandlingsplan, ud fra klientens udfordringer. Der bliver undervejs ført ajour med vægt, bmi, fedt-procent mv. og planen gennemgåes løbende. (læs mere om overvægt her)

Hypnose Behandling Depression: Omkring 500.000 danskere bliver ramt af en svær depression i løbet af deres liv. Endnu flere oplever mildere former for depression. Hypnosen kan hjælpe på depressive symptomer, samt behandling af en depression efter den er færdigbehandlet af læge eller psykiater. Er du i tvivl om hvorvidt du er moderat/svært depressiv, ring da straks til praktiserende læge eller psykiatrisk skadestue. (læs mere om depression her)

Hvis logikken bliver overtaget af frygt, skal den behandles. Heldigvis er det en lidelse, som kan behandles og med stor succes.

Hypnose kan være en stor hjælp i mange tilfælde, da behandling er individuelt fra person til person vurderes behandlingen gennem en forsamtale. (læs mere om fobi her)

Hypnose behandling angst: ca. 20% af befolkningen i danmark rammes af angst, dog rammes alle ikke lige hårdt. Sygdommen kan medfølge store konsekvenser for både den ramte men også pårørende rammes. Hypnose kan være en stor hjælp i mange tilfælde, da behandling er individuelt fra person til person vurderes behandlingen gennem en forsamtale. Kontakt klinikken for spørgsmål eller yderlig information. (læs mere om angst her)

Hypnose behandling migræne: i mange tilfælde, kan hypnose afhjælpe spændingshovedpinen helt, med blot en behandling. behandling af migræne kan varierer og ofte kan hypnosen dulme både smerter samt fjerne kvalmen helt eller delvist. Kontakt klinikken for yderlig information. (læs mere om migræne her)

Hypnose behandling stress: Hvis ikke længere man befinder sig i et stresset miljø, kan man med hypnose ændre på ens stress og eliminerer symptomerne, så kroppen kommer ud af denne tilstand og ikke længere være i alarmberedskab. Det er vigtigt at handle på symptomerne, da stress kan give depression (tal evt. med din praktiserende læge, hvis du har stress-symptomer). (læs mere om stress her)