Priser

Priser hypnose

Her kan du se en prisliste på behandlinger samt shows. Ved et længere behandlingsforløb, aftales antal behandlinger samt en fast pris. 

[wpsm_comparison_table id="1" class=""]

Historien om Hypnose

Hypnose er en gammel behandlingsform og teknikker, der kan dateres tilbage til ca. 1500 f.kr. hvor betegnegleserne er beskrevet i egyptisk papirrulle. Den form, vi i dag kender som hypnoterapi, blev studeret og beskrevet af Freud og Jung i deres psykiske modeller.

I Danmark, er Hypnose/hypnoterapi ikke lægelig annerkendt, og anses derfor fortsat som en “alternativ” behandlingsform, trods de mange studier på området. Derimod i USA, er hypnose både annerkendt og accepteret blandt læger og behandlere, og hypnose bruges derfor i det amerikanske sundhedsvæsen bl.a som anæsteri på hospitaler.

 

Anvendelse af hypnose

Hypnose kan bruges på forskellige måder og i forskellige sammenhæng. Den dybe trance bliver ofte brugt, til underholdning, og er ikke hensigtsmæssigt i behandlingsøjemed. Ved behandling, vil man være i en tilstand, hvor underbevistheden påvirkes til ændringer i bevistheden, bl.a derfor er hypnose både effektiv og en mild form for behandling, da der ikke vil være bivirkninger forbundet med behandling. Før behandling, skal en forsamtale foretages, så diagnosen kan stilles.

Hypnose er et redskab, som kun bør anvendes med respekt og påpasselighed. J-HYPNOSE behandler ikke personer med alvorlige psykiske lidelser, såsom skizofreni, paranoia og andre lidelser, der er behandlingskrævende af psykiatrien. Enkelte behandler påstår hypnose kan bruges på lidelser som asmta og alergi, dette er ikke sandt. Hypnose kan ændre ens virkelighedsopfattelse af bl.a smerter, abstinenser, migræne og uensigtsmæssige mønstre som overspisning og misbrug. Der kan også ændres i ens bevisthed om “fare” ved højder og araknofobi, angst mv.

Luk menu