Den voldsomme sukkertrang

hypnose sukkertrang vejle

J-hypnose har stor erfaring med sukkertrangsbehandling og med overraskende gode resultater. Der er mange betegnelser for personer, som har en stor trang til søde sager. Ifølge seneste rapport (2015) fra Sugar Confectionery Europe spiser hver dansker 8,18 kg slik om året eksklusiv chokolade og tyggegummi, og vi er faktisk kun overgået af finnerne i Europa

J-hypnose, har udviklet en behandlingsplan for sukkertrang, hvor forløbet strækker sig over ca. to uger, med 2 planlagte behandlinger samt opfølgning.

Kontakt klinikken for yderlig information.

hypnose sukkertrangsukkertrang

Fakta

Ca. 47 procent af den voksne befolkning er overvægtig

ca. 13 procent af befolkningen er svært overvægtig

Sukker er et letopløseligt og letfordøjeligt kulhydrat

Om sukkertrang

sukkertrangen

Flere og lider af sukkertrang, som kan være lige så vanedannende som euroforisterende stoffer, sukkeret gå op op påvirker belønningscentret i hjernen, så man får et kig af indtagelsen af sukker. J-hypnose har udviklet en behandling, som ændre på opfattelsen af belønninge´.

Hvad er sukker?

Sukker ved man, kan give diabetes, overvægt, for højdét blodsukke som kan være yderst farlig, også blodpropper er en følgesvend af for stort sukker indtag, så lider du af sukker, så gør noget ved det. hypnose Vejle Ved Jacob står gerne til rådighed, også hvis det blot er en samtale. men hypnose sukkertrang har en dokumenteret effekt.