Behandling Vægttab hypnose Vejle

Hypnose behandling Vejle
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE LIVSKVALLITET

Vægttab hypnose Vejle

Ca. 50% af den voksne befolkning lide af overvægt eller fedme, det er en markant stigning på ganske få år. For den overvægtige kan kampen være uoverskuelig og man har en tendens til at opgive. Overvægt eller fedme kan have fatale konsekvenser, man kan få hjerte-kar sygdomme, blodpropper, diabetes og visse former for kræft. Derfor kan hypnose mod vægttab være en god og effektiv måde, at ændre ens spise-vaner. Man kan også få fokus på mere motion og bevægelse i dagligdagen, så motivationen bliver forstærket jo mere man taber sig.

Overvægt og lavt selvværd.

For den overvægtige, følger også et utrolig lavt selvværd og man kan have en tendens til at lukke sig inde. Man er også disponeret for at få depression, da ens selvværd er i bund. Alt dette, sættes der fokus på i hypnosen, så man igen kan komme til at leve et sundt liv, med et højt livskvalitet og uden at man føler man mister noget ved vægttab.

Hypnos vægttab Vejle:

Hypnoseterapi er en sund måde, at komme uvanerne til livs, og det er helt uden bivirkninger, udover man på dagen vil føle sig træt og ugidelig. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger man skal have, det kommer helt an på ens vaner og hvor meget man ønsker et vægttab. Jeg har klienter, der kun vil af med et par kilo og andre mange kilo. Det kræver selvfølgelig flere behandlinger.

Kontakt j-hypnose

Jeg har ca. 10 års hypnose-erfaring i egen klinik, som ligger i det centrale Vejle, med mulighed for parkering foran klinikken. Jeg kan kontaktes ved at udfylde en formular HER, skrive en mail til jacob@j-hypnose.dk eller ringe 30502503. Du har mulighed for en gratis forsamtale, så du kan vurdere, om hypnosen for vægttab er noget for dig, en samtale tager ca. et kvarter. 

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med vægttab, og har arbejdet målrettet gennem de sidste 10 år i egen klinik i Vejle. Jeg sparrer med andre behandler og holder mig jævnligt opdateret inden for området. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet og der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. 

Du er også velkommen, til at dykke ned i mit bibliotek af gratis lydfiler her

Skulle du have spørgsmål til vægttab?

Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnose-klinikken på +45 30502503 eller Mail: jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Vejle
vægttab