stor ekspertise i vægttab

Vægttab hypnose vejle

Jeg har udarbejdet en effektiv behandling for overspisning og vægttab. Omkring halvdelen af den danske befolkning lider af overvægt eller svær overvægt. Dette kan have store følgekonsekvenser for kroppen, så som blodpropper, øget risiko for kræft, sukkersyge og mange andre følgesygdomme. 

J-HYPNOSE har forskellige former for behandling af overvægt, bl.a gastric-band hypnose, som ændre mæthedsfornemmelsen radikalt. 

Kontakt klinikken for yderlig information.

Hypnose vægttab

Fakta

omkring 50% af befolkningen er overvægtig eller svært overvægtig

syv procent af alle dødsfald i hele verden er forbundet med overvægt

Overvægt er bl.a skyld i diabetes og kræft

overvægt og behandling

Behandling af overvægt ved j-hypnose Vejle

Oversvægt er det ad de absolutte største dræber i danmark, i følge WHO er der over 50 % afbefolkning overvægtig, og det udgør en massiv folkeepidemi. Ikke nok er overvægt til stor belastning for den ramte, men det har også store konsekvenser for folkesundheden. Vægttab er en af grundstenene i hypnoseklinikken og hypnose har stor gavnlig effekt. 

Vægttab hypnose kan være en stor hjælp, der bliver sat fokus på mange aspekter, herunder det psykiske.

Sukkersyge, dårlig hjerte, kræft og mange andre følgesygdomme er skyld i overspisning. 7% af dødeligheden har relationer til overvægt, så hypnose kan være være en enorm stor hjælp. Hypnose vejle ved J-hypnose, har udviklet et vægttabsprogram, hvor der bliver fokuseret på både det psykiske, men også mæthedsfornemmelsen. Det er ofte noget dybere der ligger bag overspisning. Tak endelig kontakt, så kan vi sammen finde en plan for netop dine udfordringer, du kan kontakte mig via linket i bunde af artiklen