sukkertrang med hypnose

Hypnose behandling Vejle
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

Behandle sukkertrang med hypnose?

sukkertrang kan være svært at komme ud af. Jeg har gennem over 10 år, stor erfaring med behandling af sukkertrang  i Vejle, og det er en af min spidskompetencer, med mange positive resultater og tilbagemeldinger

trangen kan afhjælpes med hypnoseterapi:

Tænker du også på sukker, når du har fået et måltid? Længdes du efter noget sødt, når du er træt? Får du hovedpine, hvis ikke du indtager og får trangen? og giver din sukkertrang svedeture?

Hypnose mod sukkertrang Vejle: J-HYPNOSE har udviklet et effektiv sukkertrangsforløb, som strækker sig over to hypnosebehandlinger og en tilhørende behandlingsfil og derforuden, hvis behovet skulle være der, også en behandling ved evt. behov. Forløbet har vist særdeles gode langvarige resultater.

Hypnose sukkertrang Vejle:

Flere og flere bliver overvægtige i Danmark- og ca. 50% af befolkningen er nu enten overvægtige eller svært overvægtige. Dette kan have mange årsager, en af dem kan være trangen til sukker. Ved langvarigt indtag af for meget sukker, kan have fatale konsekvenser for helbreddet. Sukkersyge er en ef følgesygdommene af for højt sukkerindtag. Også åreforkalkning og blodpropper er en af sygdommene man kan få ved for højt et sukkerindtag. Det er derfor utrolig risikabelt, med et længerevarende sukkerindtag. Man kan, som andre vanedannende stoffer, blive afhængig af sukker- da det er belønningscentret i hjernen, der bliver aktiveret, når man indtager sukker, enten i form af sodavand, slik og andre søde sager. 

Afhjælp vanen

. Hypnose mod sukkertrang Vejle ved J-HYPNOSE, har gennem over 10 år i egen klinik, behandlet med stor succes og hjulpet mange af med vanen. Der bliver lavet et forløb, der nøje er tilrettelagt netop dine udfordringer og hvordan netop du oplever sukkertrangen. Skulle det ikke kun være sukkertrang, men generelt et vægttab, er der også en behandling for dette, det kan du læse mere om HER. Også “gastric-band” hypnose, for dig, der er svær overvægtig og ønsker at få ændret radikalt ved din mæthedsfornemmelse, det kan du læse HER

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med de ovenliggende områder, og har arbejdet målrettet gennem de sidste 10 år i egen klinik i Vejle. Jeg sparrer med andre behandler og holder mig jævnligt opdateret inden for området. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet og der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. 

Du er også velkommen, til at dykke ned i mit bibliotek af gratis lydfiler her

Skulle du have spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnose-klinikken på +45 30502503 eller Mail: jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Vejle
sukkertrang