Behandling af gastric-band hypnose

Hypnose behandling Vejle
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

Behandle overvægt med gastric-band hypnose?

Jeg har gennem over 10 år, stor erfaring med behandling af sukkertrang, vægttab og gastric-band hypnose i Vejle, og det er en af min spidskompetencer, med mange positive resultater. Vægttab Vejle ved J-hypnose. 

Gastric-band:

Jeg arbejder, som en af de få, med bl.a “gastric-band”, som er målrettet svært overvægtige. Under hypnose-behandlingsforløbet, bliver der specielt fokuseret på ens fornemmelse af mæthed, samt lysten til kager, sodavand og andre usunde madvare. Gastric-band hypnose er skridtet før en gastric-bypass, som anvendes mindre og mindre, bl.a pga. de skadelige eftervirkninger, af kroppens evne til at optage vitale vitaminer og mineraler. Et hypnoseterapi-forløb strækker sig typisk over to måneder, med intensiv behandlinger. (Mellem 4-6 behandlinger) Hver klient, får lagt en behandlingsplan, som er målrettet hver klient. Der vil før forløbet, være en samtale, hvor ens mål bliver fastlagt og der vil, hvis dette ønskes, blive måls BMI, Vægt, fedtprocent og muskelmasse, og dette bliver foretaget før hver behandling. 

Hypnose for gastric-band hypnose

Ikke alle klienter, er i målgruppen for gastric-band, men blot en mindre ændring af vaner, dette kunne være trang til kager, is eller trangen til sodavand. Dette er den behandlingsform, der er mest udbredt- ønsker man blot en lille ændring, som kan have stor effekt på ens velvære og sundhed, kan hypnose være særdeles effektiv. Jeg har målrettet disse gastric-band hypnose behandlinger og udviklet behandlingen gennem mange års erfaring, og behandler med hypnose for et effektivt resultat af gastric-band forløb

Hypnoseterapi for gastric-band Vejle:

Mange kender nok følelsen, af at trænge til noget sødt, et stykke chokolade, en cola eller andet, der kan aktivere belønningscentret i hjernen- for mange, kan det kontrolleres. For nogle, bliver det et problem og en daglig kamp, for ikke at lade sig friste. Med hypnose, kan man ændre ens dårlige vane, til at det ikke kommer til at fylde i hverdagen. Man kan hypnotiseres til et mere moderat og ikke styret af impulser, til at kunne indtage de søde sager efter lyst. 

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med de ovenliggende gastric-band hypnose, og har arbejdet målrettet gennem de sidste 10 år i egen klinik i Vejle. Jeg sparrer med andre behandler og holder mig jævnligt opdateret inden for området. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet og der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. 

Du er også velkommen, til at dykke ned i mit bibliotek af gratis lydfiler her

Skulle du have spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnose-klinikken hvis du er interesseret i gastric-band på +45 30502503 eller Mail: jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Vejle
Vægttab hypnose Vejle