INFORMATION

Passion never dies. It grows.

Velkommen til j-hypnose, hypnose Vejle. Og velkommen til Vejles måske hyggeligste klinik. Jeg håber i forventer at i får noget positivt og konstruktivt med i bagagen, som så mange andre i samme sted.

Kort information: Klinikken er beliggende i det centrale Vejle med parkering lige ved døren og kun 5 minutter fra banegården. Omgivelserne er rolige og trygge da det har været rigtigt for mig, at man skal føle sig hjemme. Der vil også være mulighed for at have en pårørende med, hvis man har behov for det.

Prisen for første behandling er 1200 kr. og skulle der to behandlinger til, er prisen 1000 kr. Der er mulighed for rente og gebyrfri afdragsordning. Det vil fra August være muligt at betale online med både mobile-pay samt kort, men indtil da er det kontant. Der er også sat god tid af til behandling, da ikke to mennesker er ens, og så er der også tid til en samtale både før og efter, uden man skal tænke på tiden, du kan læse mere om praktisk information her. Ved udeblivelse eller afbud inden 24 timer før behandling, betale den fulde behandling.

Du finder også behandlingsfiler samt lydfiler på siden, som enten kan bruges enkeltstående eller som et supplement til behandlingen. På siden findes også information om underholdning og shows.

PS. husk at stille p-skiven ved ankomst.

Skulle der være spørgsmål til behandlingen eller hypnose, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive. Du er også velkommen forbi til en snak så du kan se mig an, og vurdere om jeg er den rette behandler. Det er vigtigt for mig at mine klienter føler sig trygge ved situationen. 

Ørstedsgade 22b 3.th dk-7100 Vejle og der er altid parkering lige ved døren.  Til information, så husk p-skiven.