slip for din fobi Vejle

hypnose behandling mod din fobi

Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

 Jeg har over 10 års erfaring med behandling af fobi med hypnose, som er en mild form for angst, Hypnoterapi er en særdelse effektiv behandling mod lidelsen, og der er behandlet mange klienter, med god resultat.

Hvad gør fobier?

Fobi, er en angst, der er uhensigtsmæssig og irrationel. Den ikke bygger på en faktisk frygt, men en følelse. den sætter hjernen i alarmberedskab, og ubevidst giver følelsen af fare og et instinktiv behov for at flygte. Der findes mange former for lidelsen. De mest almindelige er araknofobi, som er angsten for edderkopper. Fobier for højde akrofobi, klaustrofobi som er en angst for lukkede rum. For mørke nyktofobi  og mange andre fobier. Man kan behandle lidelsen med hypnose, og det er forholds få ændringer, der skal til. 

hvordan foregår hypnosebehandling?

 Hypnosebehandling mod fobi, det er typisk to behandlinger, hvor ens virkelighedsopfattelse af “fare” bliver ændret, så man ikke længere er bange for lidelsen. Derfor, vil det have en stor ændring af livskvaliteten, at få sin fobi behandlet, så man ikke længere, skal lægge under den angst. For nogle, kan det være så slemt, at man ikke kan sidde ude, bare af frygten for enten edderkopper eller hvispe, og det er på ingen måde hensigtigsmæssigt. Derfor gør noget ved det, så du ikke konstant skal ligge under din fobi.

Hvorfor skal du vælge hypnose mod lidelsen?

Det kan være en stor udfordring at lide af fobi, så derfor anbefaler jeg en behandling. Jeg har stor erfaring med de ovenliggende områder. Har arbejdet målrettet gennem de sidste 10 år i egen klinik i Vejle. Jeg sparrer med andre behandler og holder mig jævnligt opdateret inden for området. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet. Der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. og netop fobi er et af de lidelser, der bliver behandlet oftest. læs mere om lidelsen HER

Hypnose Vejle
Fobi hypnose vejle