bliv forbi med din fobi

hypnose fobi vejle

lidelsen er en angstlidelse. Angsten er forbundet med bestemte ting eller situationer, der ikke er forbundet med en reel fare. Angsten gør, at man undgår en ”frygt for frygten”; dvs. undgår de situationer, der udvikler denne frygt.

Hypnose er en effektiv behandlingsform for visse former for angst, kontakt derfor klinikken og der ville blive vurderet om man vil have gavn af hypnose.

J-HYPNOSE

Hypnose fobi

Fakta

Ca. 2 % af befolkningen lider af agorafobi

Flere kvinder end mænd lider af fobi

ca. 2 % af befolkningen har socialfobi

Om

hypnose vejle fobi

hypnose mod fobi: Fobi kan for mange være noget pjat, men det ændre ikke følelsen af person der lider af fobi, Vi ved jeg alle, at en edderkop ikke gør noget, men det er ikke følelsen den ramte har. Det kan være enormt intiminderende og hæmmende på mange fronter- nogle kan ikke side ude en sommeraften af bare frygt.

Som med mange andre angstlidelser ser man meget ofte, at mennesker med fobi også har andre former for angst eller depression. De forskellige typer fobi optræder ofte sammen og især agorafobi har høje forekomster af komorbiditet (når en patient (især i psykiatrien) har flere sygdomme og/eller tilstande på samme tid) med fx panikangst, depression og alkoholmisbrug.

hypnose har en stor effekt på netop fobi

Selve behandling af hypnose fobi, er ret hurtig overstået, og hypnose er yderst effektiv. klinikken ligger i det centrale Vejle, og behanler mod fobi, med god resultat, så man bliver ligeglad med alle typer forbi – ring til hypnose i Vejle, så kan vi få en snak om netop din forbi.