FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål: FAQ – Her på siden, kan du finde de oftest stillede spørgsmål. Hvis du skulle ligge inde med spørgsmål eller uddybelse, er du velkommen til at kontakte klinikken. 

Antal Behandlinger

Hvor mange behandlinger kræves? Det kommer meget an på ændringerne man ønsker og hvem man er som person. Ved forsamtale laves et estimat. Mange behandlinger kræver kun en til to behandlinger. Ved et gastric-band forløb, skal man regne med ca. 5 behandlinger, fordelt over ca. 2-3 mdr. Et rygestop består af 2 fastlagte behandlinger, og evt. ekstra derudover (en del af prisen) 

Mister Jeg "Forbindelsen"

Kommer jeg i en dyb trance? Nej, man kommer aldrig i en dyb trance under behandling i klinikken. Du vil altid registrere hvad der foregår og huske behandlingen efterfølgende. Det er kun ved underholdning, folk bliver sat i en dyb trance. 

Hvor længe holder virkningen

Hvor lang tid er virkningen af behandlingen? Efter endt behandling, er virkningen permanent, men i enkelte tilfalde kan man fremprovokere et tilbagefald, hvis man eksempelvis tænder en cigaret til en fest, efter at være behandlet for røg. 

Behandlingens længde

Hvor lang tid tager behandlingen? Det kommer an på personen, og der laves altid individuel behandlinger, da ikke to mennesker er ens, en typisk behandling tager ca. en time incl. samtale, men kan variere og der er altid sat god tid af.

Garanti

Er der garanti for effekt? Nej- som alle andre, der arbejder med sindet og psyken, gives der ingen garanti. Hypnose har for mange en positiv effekt og der stilles en forsamtale til gratis rådighed, før beslutningen om behandling træffes, men langt de fleste er modtagelig for hypnose-behandling. 

Parkering

Hvor kan man parkere? Der er mulighed for parkering lige ved døren, husk blot at stil p-skiven, envidere ligger der et p-hus ca. 500 mtr. fra klinikken. 

Hvor ligger Klinikken

Hvor ligger klinikken? Klinikken er beliggende Vejle C, ca. 5 minutters gang fra Vejle Banegård, på Ørstedsgade 22b. og 5 minutters gang fra Nørre Torv.

Luk menu