Behandling af rygestop Vejle

hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
OPLEV LIVET UDEN RYGNING

Rygestop

rygestop kan være utrolig svært selv at komme af med tobakken. jeg har lavet et effektiv rygetopforløb, som strækker sig over 2 behandinger samt efterfølgende de behandlinger som man har brug for. kontakt klinikke hvis der skulle være spørgsmål til forløbet. 30502503

RYGESTOP-FORLØB

Rygetopk kan være en hård kamp uden hjælp, derfor har jeg lavet et effektiv behandlingsforløb, som strækker sig over 2 behandlinger med ca. en uges mellemrum. Derforuden er der de behandlinger som skulle være brug for efterfølgende (også hvis der går et halvt hår) Der er også adgang til gratis lydfiler. Har du spørgsmål til behandlingsforløbet ved hypnose Vejle, er du velkommen til at kontakte på 30502503

hvad gør rygning ved kroppen

Rygestop Hypnose Vejle: Ca 13.000 dør hver år af rygning, her i blandt blodpropper i hjertet, lungekræft, kol. Cigaretter er nok det farligste produkt der sælges lovligt i butikkerne. Faktisk dør næsten halvdelen af almindelige rygere af tobak. Intet andet produkt, kræver så mange dødsfald som rygning.

Du ved nu, at mange mennesker dør af rygning. Desværre dør rygere i gennemsnit 10 år tidligere, end hvis de ikke røg. Forestil dig, alt hvad der er foregået de seneste 10 år og hvad du har oplevet. Rygere lever også mange år, med ryge-relateret sygdomme, både kol og kræft. Der er også effekter som vejrtrækningsbesvær og det bliver vanskeligere at komme sig over helt almindelige sygdomme så som forkølelse, hoste og have andre skader. Grunden til dette er, at dit immunforsvar er i bund og du risikere din livskvalitet bliver væsentligt nedsat. 

Du ved allerede, at rygning skader det meste af kroppen og hvis man som ung starter med at ryge, er risikoen for alvorlige sygdomme yderst forøget. Ilten i blodet bliver mindre pga. rygning og man får det dårligere og er ikke i stand til at yde det optimale. Hjertet bliver også belastet af rygning, da det slår hurtigere- dette blot med et par cigaretter. Også huden, tænderne bliver matte at se på og smagssansen bliver dårligere. Herunder kan du læse mere om rygestop hypnose og dens virkning.

RYGESTOP MED HYPNOSE Vejle

Gennemsnitlig pris på 60 kr. på cigaretter, giver det 420 kr. om ugen. Så giver det mening, hvis du seriøst ønsker at holde op af helbredsmæssige eller økonomiske årsager. 

Den mest omfattende undersøgelse af metoder til rygestop offentliggjort i New Scientist Magazine fandt, at “hypnoterapi er mere vellykket end nogen anden metode til at holde op med at ryge.” Så hvorfor virker hypnose så godt? Og hvordan kan du stoppe med blot to hypnose sessioner, når andre metoder kan tage uger eller endda måneder? 

Hvordan virker hypnose

Grunden til, at hypnose mod rygestop virker så godt, er let at forstå. Rygning, som alle vaner, styres af den ubevidste del af sindet. Hypnose hjælper os med at komme ind i REM-tilstanden (Rapid eye movement)– naturens optimale læringstilstand – og det er i denne tilstand, at dit dybere, ubevidste sind er mere åbent for nye ideer og guidning. Når først dit sind er “omprogrammeret”, behøver du ikke anstrenge dig med at holde op med at ryge; lysten eksisterer bare ikke længere. 

Dit hidtil ubevidste sind er naturligt programmeret (gennem mange års gentagelse) til at tro, at rygning har gjort noget positivt for dig. Ja, det er rigtigt, at rygevanen tjente et positivt formål.

Du ryger måske for at lindre:

  • lindre stress
  • Af kedsomhed 
  • For at koncentrere dig 
  • Kontrollere din vægt (dvs. ryge i stedet for at spise) 
  • Give dig selv noget at lave med dine hænder 

Det er alle positive hensigter. Der er dog andre sundere måder at opnå dem på. 

Hypnoterapi for at holde op med at ryge

Hypnose rygestop Vejle arbejder jeg med, at giver dit underbevidste sind mulighed for at skabe sund alternativ adfærd, som du gør automatisk. Faktisk vil din hypnose-session til rygestop programmere dit underbevidste sind til at producere de samme positive intentioner, som du tror, ​​cigaretter giver dig, men på en meget sundere og mere normal måde. (Den menneskelige krop er aldrig designet til at ryge, så det er ikke “normal” adfærd). 

 Tre måneder efter sessionen sagde “Peter”: 

 “Jeg røg (25-30) om dagen i næsten 20 år. Jeg prøvede alle mulige måder at holde op med at ryge på, men jeg kunne ikke komme gennem de første par dage… Jeg har ikke rørt en cigaret siden da, og lysten til at ryge forsvandt den dag, jeg kom til hypnoterapeuten .Jeg er stadig så glad for, at jeg ikke ryger. De bedste penge, jeg nogensinde har brugt i mit liv. Jeg ved, at jeg aldrig vil ryge igen. Det er meget mærkeligt, men jeg kan ikke huske, hvad det er. det var som at ryge, endsige lyst til cigaretter.”

Er rygning en fysisk afhængighed eller en psykologisk vane?

Det ved du sikkert allerede, hvis du ryger 20 cigaretter om dagen – du nyder kun tre eller ud af fire. Måske er det den første cigaret om morgenen, du holder mest af? Måske efter et måltid? Måske for at få en pause? 

 De fleste cigaretter ryges kun af vane eller som en reaktion på visse stimuli. Du går på autopilot uden at tænke og skyder, fordi vane er blevet en automatisk reaktion på visse triggere, hvoraf de fleste er psykologiske. Der sker noget, du føler dig på en bestemt måde, og du rækker automatisk ud efter en cigaret. 

 Den nederste linje er, at rygning er en psykologisk vane udløst af visse stimuli, ikke en fysisk afhængighed af nikotin

Klientudtalelser ved Hypnose Vejle

Allerede efter blot en hypnose rygestop Vejle sagde  “Peter”: 

“Jeg vil gerne takke min hypnoterapeut for at hjælpe mig med at holde op med at ryge. Jeg troede aldrig, det kunne være så nemt, men det fik mig til at se, hvad jeg gjorde ved mig selv, og gav mig muligheden Det er næsten tre måneder siden, og jeg føler mig som et nyt menneske. 

“Jeg vågner ikke længere og hoster om morgenen, og min smagssans ser ud til at være bedre, og maden er endnu bedre. Det er rart at vide, at jeg og mit tøj ikke lugter af røg, og jeg føler mig ikke udenfor. Efter 35 års rygning kan jeg ikke tro det længere, at hypnoterapi ville hjælpe mig med at holde op med at ryge så let.” 

 Og “Søren” sagde om Rygestop Hypnose Vejle: 

“Det er nu syv måneder siden, jeg kom til hypnoterapi for at hjælpe mig med at holde op med at ryge, og jeg kan fortælle dig, at jeg ikke har røget en eneste cigaret i siden behandlingen” har arbejdet, røget længere til og fra (for det meste røget) i næsten 30 år, og selvom jeg holdt op tre gange, gik jeg altid tilbage til det og troede ikke på, at jeg kunne slippe vanen helt.

“Jeg prøvede de fleste former for nikotin præparater – tyggegummi, plastre og piller – og mens de hjalp på de fysiske trang, havde jeg brug for hjælp på den psykiske afhængighed- jeg havde brug for, at min hjerne var ‘programmeret’ til at glemme, at jeg røg. Jeg følte efter, da hypnoterapi.”

Rygestop Hypnose Vejle

Har du også et ønske om at stoppe med at ryge? Kontakt hypnose terapi Vejle ved J-hypnose. Har mere end 10 års erfaring inden for Rygestop hypnose Vejle. Et rygestopforløb består af 2 behandlinger, gratis adgang til biblioteket af lydfiler samt de behandlinger du efterfølgende har brug for. Et rygestop hypnose koster 2000 kr. (ca. Det samme det koster at ryge) Kontakt hypnoseklinikken for yderlig information. Jeg har mulighed for at behandle uden for normal arbejdstid og i weekender, jeg tager også telefon i “de skæve” timer. Kontakt +45 30502503 eller udfyld kontakt formularen. Hypnose  Rygestop Vejle v/J-hypnose er en veletableret hypnoseklinik, og har hjulpet mange for rygestop.

Snusbehandling Vejle: Snus er blevet mere og mere udbredt, specielt hos unge. Snus har en meget skadelig effekt på ens tænder og tandkød. I modsætning til cigaretter, optages nikotinen ikke i lungerne, men gennem ens tandkød, som bliver ætset med tid. Der er også en øget andel af kræft i mundhulen og svælget, ved folk der er afhængig af snus. Jeg har, også gennem mit arbejde i Norge, behandlet med hypnose mod snus, og har stor erfaring med dette. Snus-behandlingen, forgår på samme måde, som rygestop. Et forløb over to uger, med fri adgang til mine gratis hypnose lydfil og hele biblioteket til fri afbenyttelse. Og efter endt behandlings forløb, kan der, hvis der på et senere tidspunkt opstår trang til snus, bestilles en tid, som en del af behandlingen, uden beregning. Kontakt klinikken for yderlig information på 30502503 eller mail: jacob@j-hypnose.dk Læs mere om snus her

Mange tror fejlagtigt, at damp ikke har en skadelig effekt. Damp er både vanedannende og i væskerne er der tilsat et ukendt antal stoffer, som ikke er kontrolleret, så ingen ved i bund og grund, hvad dampen indeholder, ud over nikotin. Jeg behandler for damp afhængighed, på samme måde som med rygestop, hvor der er to hypnose behandlinger, med ca. en uges mellemrum og adgang til mine gratis lydfiler. Der er også efterfølgende, hvis trangen melder sig, mulighed for at få hypnoseterapi efter forløbet. Alt dette er en del af det samlede forløb. Kontakt klinikken for yderlig information på 30502503 eller mail: jacob@j-hypnose.dk du kan læse mere om e-cigaretter her

hypnose Vejle
Rygestop Hypnose Vejle