Udfyld formularen og du bliver kontaktet indenfor 24 timer

VEJEN TIL ET BEDRE OG SUNDERE LIV STARTER HER

VEJEN TIL STØRRE LIVSKVALLITET

Ring J-HYPNOSE på alle hverdage til kl. 20.00, da min telefon altid er åben +45 30502503. Skulle jeg mod forventning ikke besvare, så læg da en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Klinikken ligger i der centrale Vejle, men kun 5 banegåren med mulighed 

Du kan også altid fange mig på mail jacob@j-hypnose.dk. Man skal aldrig ligge inde med for mange spørgsmål, da dette kan give nervøsitet. 

Hvis du har brug for et fysisk møde uden behandling, stiller jeg også gerne tid af til dette. Jeg har altid te eller kaffe på kanden, og det kan være lettere at sidde ansigt til ansigt. Mange vælger også at tage en pårørende med, specielt første gang. Der har jeg plads i et andet lokale. Du finder mig her

Hvis du skulle have spørgsmål om underholdning/shows er jeg lettest at fange pr. Mail. Der kan jeg komme med konkrete svar, og komme med krav til hvordan det skal foregå. 

Hvor lang tid tager en behandling?

En behandling hos mig har ikke en fast tidsramme. Det kan være svært at afgøre hvor længe en behandling kan vare, da ikke alle er ens at behandle. Det er også altid en god ide at have skrevet spørgsmål ned før man kommer. Dette kan hjælpe med at huske og man er sikker på at få de svar man søger. 

“Det er vigtigt, at alle tages seriøst, hypnose er som udgangspunkt et godt redskab til mange udfordringer, men der kan som andre behandlere, ikke stilles nogen garanti. Med min erfaring ved jeg hvor jeg kan gøre en forskel, og jeg yder ALTID mit ypperste for at få dig gennem et godt resultat. Jeg laver også altid nogle forskellige øvelser før behandlingen startes, for at se om man er modtagelig og så bruger jeg en del tid til at spørge ind til dig som klient.” 

Husk, hold dig ikke tilbage, ingen spørgsmål er for mig dumme. For mange er hypnose noget meget abstrakt, og det prøver jeg at lave om på. Så fat telefonen og ring 30502503.

Find vej og praktisk information 

Du kan også finde lydfiler og behandlingsfiler på siden. 

forsiden har jeg skrevet yderligere om hypnose.

Føler du livet er vanskeligt og uoverskueligt eller har selvmordstanker, kontakt da straks 112 eller psykiatrisk akutmodtagelse her

KONTAKT