Depressionsbehandling hypnose VEJLE

hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

Hypnose mod depression Vejle

J-hypnose, har mere end 10 års erfaring med behandling af depression med hypnoseterapi, og med særdelses positive resultater. Hypnoseterapi mod depression kan være en effektiv metode, til at få det bedre og komme ud af depressionens tag. 

Depression er en lidelse, som op mod en halv million mennesker når at opleve i løbet af livet. Lidelsen kan være voldsom mens det står på, og man kan ikke sige, hvor lang et periode dette står på. Hvis man en gang, har haft depression, er sandsynligheden, for det kommer igen, fordoblet. Der findes mange depressions behandlinger, alt fra kognitiv terapi til medicin. Det er altid vigtigt at konferere en læge, hvis man har svære selvmordstanker eller føler alt er uoverskueligt, og hvis tankerne ikke kan kontrolleres anbefales det, at tage kontakt til nærmeste psykiatrisk akutmodtagelse, find listen her. Undersøgelser har vist, at ca. dobbelt så mange kvinder som mænd, får i løbet af livet konstateret en depression. 

Depression hypnose - er det noget for mig?

Ved lette depressions symptomer, så som træthed, tristhed og følelsen af ked af det, er meget almindelig, og mange slår det hen, som en bagatel, men det er vigtigt, at gøre noget ved tilstanden. Jo før du fanger depressionen og får den behandlet, des større er chancen for, at den ikke udvikler sig stor. Man kan gradbøje en depression, alt fra lettere depremimerpt til svær depression, denne diagnose, kan en læge lave, for at blive klogere på depressions tilstanden. Hvis man har lette depressioner, vil hypnoterapi være en god behandling, da man får en umiddelbar effekt. Har man depressioner, der skal medicinsk behandles, kan hypnose være en god supplement til dette. 

Har du spørgsmål om behandling af depression med hypnose, kan du altid kontakte j-hypnose på 30502503 eller kontakte mig på mail. Der er også mulighed for at ringe både aften og weekend. Så hvis du har depressive tanker, kan du komme i kontakt.

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med de ovenliggende områder, og har arbejdet målrettet gennem de sidste 10 år i egen klinik i Vejle. Jeg sparrer med andre behandler og holder mig jævnligt opdateret inden for området. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet og der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. 

Skulle du have spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnose-klinikken på +45 30502503 eller Mail: jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Vejle
Depression hypnose Vejle