den nedbrydende depression

Hypnose depression

Hypnose Depression: Klinikken med en af de dygtigste inden for området. Hypnoterapi Vejle mod depression. Her i teksten kan du læse mere om depression, dens betydning samt få fakta om sygdommen- Det er vigtigt at tage symptomerne alvorligt og kontakte læge, hvis symptomerne er så voldsomme, at der forkommer selvmordstanker.

J-hypnose, laver en behandlingsplan, ved depressionsramte og samtidig vurderes det, om hypnose er den rigtige terapi-form. 

Kontakt Klinikken ved spørgsmål om behandling af depression.

Hypnose depression

Fakta

Omkring 500.000 danskere bliver ramt af en svær depression

Kvinder rammes dobbelt så hyppigt som mænd

Tobaksrøg indeholder mere end 7.000 forskellige stoffer

Om rygning

hypnose depression Vejle v/j-hypnose

Depressions Vejle hypnose. Depression er blevet en tris folkesygdom i danmark, ca. 1/2 mio. kommer i løbet af livet igennem en depression, nogle hårde end andre. Depression er en voldsom sygdom, som kan medføre til både selvskade og i værstefald selvmord.

Hvem lider af depressioner?

Det er hovedsageligt kvinder der er disponeret for lidelsen, men den rammer bredt, og desværre en sygdom som ommer igen ved mange, J-hypnose behandler mildere former for depression, og er man behandlingskrævende af psykeatien, vil jeg altid henvise dertilm en typisk behandling strækker sig over 3 behandlinger og har god effekt.