Gratis Hypnose lydfiler

Find din indre ro og lad dig give hen til kernen af stress og uro.
Læn dig tilbage eller læg dig til rette i en seng, og følg stemningen og roen af hypnose lydfiler

Gratis Hypnose Lydfiler DEL I

Lydfiler kan være med til at give en ro fra dagens stress og jag. Jeg har lagt en del af egenproduktion gratis Hypnose lydfiler tilgængelig. Det er du  selvfølgelig mere end velkommen til at benytte. Filerne giver en god fornemmelse af, at komme på en kort rejse. En rejse for sjælen. Lider du af tankemylder eller søvnbesvær, er de gratis hypnose-ler ganske effektive, hvis man lytter dem før sengetid. Ikke alle lydfiler kan stå alene, men kan ses som et godt supplement til hypnosebehandlingen. Skulle du mangle nogle filer i biblioteket, er du velkommen til at tage kontakt, så vil jeg producere dem, ganske gratis.

Afslapning og meditation
1 times velvære
Ro og velvære
vågn op
solopgang
15 Minute Meditation
15 min powernap
søvn

Lydfiler DEL II

Den anden del af de gratis hypnose lydfiler jeg har lagt ud, giver ro og afstresning, nogle med hjertebanke-pulserende effekter der gør at man føler at få ro i kroppen. Disse lydfiler kan bruges når behovet for ro melder sig.  Der vil løbende komme nye gratis lydfiler af denne type, så hold øje med siden. Håber de kan hjælpe. Her et link til en daglig meditation, som ikke tager mere end 5 minutter- tryk på logo og få dagens meditation 

Hypnose lydfiler har vist sig at være yderst effektive, jeg har derfor valgt at gøre dem tilgængelige, så flest mulige kan få glæde af dem uden beregning. Normalt koster filerne fra 150 kr. Som skrevet, hvis i mener der mangler nogle filer i lyd-biblioteket, så hold jer ikke tilbage og tag kontakt, så producerer jeg gerne en gratis hypnose lydfil til netop Jer. Det er heller ikke alle filer der kan eller skal stå alene, men de kan være et godt supplement til den fysiske behandling og man kan efterfølgende lytte til dem. Hvis du har søvnbesvær, så prøv at sætte filen  “søvn” på, og du vil lynhurtigt få ro og falde i søvn.

GRATIS BEHANDLINGSFILER
Stress
Sukkertrang
Rygestop
Depression
Vægt
Angst
Angst for at køre bil
De bedste hilsner