HYPNOSE BEHANDLINGER

Behandling med hypnose, kan være en både effektiv og mild form for behandling af forskellige livsstilsændringer og psykiske lidelser. Jeg laver altid en individuel vurdering af mine klienter, før de tages i behandling, og mener jeg, at der skal anden behandling til, vil jeg hellere henvise dertil. Jeg har stor hypnose erfaring og har behandlet klienter siden 2012. Min hypnoseklinik ligger i rolige og hyggelige omgivelser i hjertet af Vejle, kun 5 minutter fra banegården og med parkeringsmuligheder ved døren. Herunder kan du se en liste over hypnosebehandlinger og har du et problem, som ikke er beskrevet, så tag endelig kontakt, så kan vi få en snak om dine udfordringer.  På siden finder du også behandlingsfiler, som enten kan stå alene eller bruges som supplement til behandlingen.  Og link til underholdning.

hypnosebehandlinger mod Vægttab og sukkertrang

Hypnose mod vægttab er effektiv, da man går ind og ændre på forskellige parametre. Man kan bl.a med hypnose ændre ens mæthedsfornemmelse, så man hurtigere føler sig mæt. Man kan også med Hypnosebehandlinger ændre ens trang til sukker eller hurtige kalorier, hvor lysten til det søde forsvinder. Der findes mange forskellige problemstillinger, når man snakker om vægttab og ikke to klienter er ens, derfor vil der ved vægttab, være afsat længere tid til første behandling, da jeg vil spørge ind til netop dine udfordinger med vægttab.

Behandlinger med Rygestop

J-hypnose har lavet et rygestop hypnose program, som er en behandling der strækker sig over to gange. Med i hypnosebehandlinger er, hvis behovet opstår, at man kan efter tid og behov, få en ekstra behandling, dette er med i rygestopprisen. Der er også lydfiler tilgængelig, hvis man pludselig, uventet, får lyst til at ryge. Denne lydfil er effektiv, da behandlingen vil være det samme, som man har gennemgået i hypnose-klinikken

Der findes mange forskellige typer af angst, og hypnose kan hjælpe mod største delen af tilfældene. Lider man f.eks af social-angst, kan en eller to behandlinger være nok. Eksamensangst er også effektivt at behandle med hypnose. Tag endelig kontakt, hvis du har spørgsmål om behandling af angst.

Lider du af fobi, kan hypnose være en god støtte og særdeles effektiv. Selvom fobi er ikke er en rationel tilstand, kan det være utrolig ubehagelig at være i en sådan tilstand. Hypnose mod fobi kan du høre mere om ved kontakt.

Derunder ligger der mange andre behandlingsformer, alt fra manglende sex-lyst, migræne behandling, misbrugsproblemer og meget mere. Skulle du have udfordringer, som ikke er beskrevet herover, tag da endelig kontakt til mig på 30502503 eller skriv mig en mail. Husk at kontakte din læge eller psykiatrisk akutmodtagelse, hvis du har det så slemt, at du føler livet er for stor en belastning.

Herunder kan du booke en tid og hypnosebehandling samt finde priser