show og underholdning - hypnose er så meget mere end behandling

Show, hypnose og underholdning: Jeg blev for nogle år siden kontaktet af et stort reklamebureau, som havde fået til opgave at lave en anderledes reklameserie, hvor de med hjælp fra en hypnotisør fik valget mellem en stor præmie og et enkelt stykke chips. Dette synes jeg lød spændende og sagde ja til opgaven. Herunder kan i se resultatet af én af filmene. Jeg tager også ud og laver shows og underholdning, når jeg ikke behandler. Hvis der skulle være spørgsmål til denne del, er det blot at tage kontakt,

Hypnose er andet og mere end behandling. Jeg tager gerne ud og underholder og laver show til firma-festen eller i privat regi. Det kan kombineres med en tur gennem hypnosens virkning og underholdning, hvor en eller flere deltager bliver taget på scenen. Hypnose-show kan være imponerende og overraskende at overvære. Mange tror det er skuespil, men for vedkommende der er i trance, er det ikke en illusion men virkelighed.

Hvilken type shows?

Jeg laver aldrig shows eller underholdning der bryder ens grænser. Det skal ikke være en ubehagelig oplevelse for den eller de personer der bliver taget på scenen. Jeg deltager også gerne i underholdningsprogrammer, har bl.a været en del af underholdningen på Scala og medvirket i en stor reklameproduktion i Norge. Tag kontakt til mig, gerne pr. Mail med en forespørgsel og ønsker, så ringer jeg tilbage, når jeg har haft tid til at læse Jeres ønsker.

Hvem kan gå i trance?

Ca. 10-15% af befolkningen kan gå i en dyb trance, hvor man er i stand til at manipulere. Manipulationen er både skræmmende og fascinerende. Derfor ønsker jeg heller ikke at shows bliver optaget eller delt på de sociale medier. Det kan være overvældende for personen der har været i trance. Læs videre på siden og find mere information om behandling, kontakt og lyt til lyd og behandlingsfilerne.

Her link til underholdning:

Reklamefilm til Maarud i Norge.