Overvægt?
overvægt hypnose

Overvægt?

Overvægt?

I år er det første år, hvor over halvdelen af befolkningen er overvægtige i følge WHO, og i alt er ca. 17% svært overvægtige. 

Dette er nogle skræmmende tal, der beviser en tendens i samfundet, hvor usund kost, manglende motion og general ineffektivitet er hverdag. Danmark er på en 2. plads i EU i brug af sukker. Overvægt har store konsekvenser ikke kun for samfundet men i højeste grad for den enkelte person med overvægt. Overvægt og usunde levevaner, kan medføre åreforkalkning som giver blodpropper, type 2 diabetes, kræft, hjerteanfald, forhøjet blodtryk og meget mere. Det er derfor vigtigt, at få gjort noget ved problemet, før det går galt. 

Mange kommuner, har tilbud om diætister eller andre sundhedstilbud, så som motion. Men for mange, er det ikke viden eller konsekvenserne der holder en tilbage, for at få et sundere liv, men motivation, manglende overskud og det uoverskuelige i at kæmpe kampen mod vægt og levevaner. 

De færreste tænker på hypnose, når man snakker overvægt, men typisk er det noget i psyken der gør, at man lever som man gør. Trøstespisning, sukkertrang og længslen efter hurtige kalorier. Dette kan hypnosen være en stor hjælp til at ændre- Der bliver ved J-HYPNOSE lavet en behandlingsplan, uanset om det drejer sig om en behandling eller behandlingen er en “gastric-band” hypnose, som typisk strækker sig over 5 behandlinger. 

Skulle du have behov for en forsamtale, stiller jeg mig gerne til rådighed, så kan vi sammen tilrettelægge din behandling og det videre forløb. En forsamtale er gratis og ikke bindende. Skulle dette have interesse, kontakt da gerne på tlf.: 30502503 eller skriv en mail, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.  

Kunne det have interesse, kan du kontakte klinikken her.

Leave a Reply