J-HYPNOSE

Klinikken er beliggende i pæne og rolige omgivelser i det centrale Vejle, med mulighed for parkering ved døren. Klinikken drives af Jacob Eickhardt, uddannet hypnotisør og terapeut. 

Der er sat høje standarder til behandlingen, og derfor findes der ingen “standard” behandlinger, af den årsag at ikke to mennesker er ens og kan regere på ens behandlinger, derfor er der før behandlingen en grundig samtale, hvor behandlingen bliver forklaret og forventningerne afstemt. Hvis en behandling kræver det, laves der en behandlingsplan, som bliver tilsendt efter 1. behandling.

Ydermere er der tilknyttet en ekstern hypnoterapeut til klinikken, som overholder de samme høje standarder, der er til behandlingen. -og i løbet af 2018 også tilknyttet en lægeeksamineret massør samt anden terapeut (bliver offentliggjort her på siden)

Skulle du have spørgsmål til klinikken, er du altid velkommen til at ringe +45 30502503 til en uforpligtende snak eller skrive en mail: info@j-hypnose.dk

Underholdning

Hvis du står og mangler underholdning til jeres fest, eller er i en flok, som kunne tænke sig at se, hvordan man via påvirkning af hypnose, kan ændre på ens virkelighedsbillede. (se evt. mere på  vores youtube kanal)

Jeg tager også gerne ud, og fortæller lidt om hypnose samt min klinik, så er i en flok der kunne have interesse, så send gerne en mail. 

På gensyn i klinikken

Jacob Eickhardt

Jacob Eickhardt

Jacob Eickhardt

mail: jacob@j-hypnose.dk Tlf: +45 30502503