Hvorfor sukkertrang?

sukkertrang

Hvorfor sukkertrang?


hvorfor sukkertrang?

Danmark er et af de lande i EU med størst sukkerforbrug. Vi spiser i gennemsnit 8,2 kg slik hvert år, chokolade og tyggegummi er ikke en del af den statistik. Så store mængder af sukkerindtag, kan have en skadelig virkning  og en bombe for vores generalle sundhed. For store mængder af de søde sager kan give sygdomme alt fra type 2 diabetes til blodpropper og forhøjet blodtryk. 

Men hvorfor er det så svært at komme af med trangen til de søde sager? Der kan være flere årsager til dette. Det kan være, man er psykisk afhængig af en konstant indtagelse af chokolade (som populært kaldes choko-hollic) men er man vandt til store mængder sukker, bliver man også fysisk afhængig af det. Det er belønningscentret i hjernen der bliver trikket, og dermed får man svært ved at få stoppet igen. Mange oplever hovedpine, rastløshed og koncentrationsbesvær i op til 14 dage efter en “kold tyrker”

Flere forskellige behandlings former, kan bruges mod sukkertrangen, en af dem er hypnose. Ved hypnose, går man ind og manipulere hjernen til at “tro” at den ikke trænger til sukker. Du er velkommen til at kontakte klinikken J-hypnose, hvis du skulle have spørgsmål til dette, eller hvis du lider af sukkerafhængighed. Der findes mange artikler om sukker bla. her

hypnose sukkertrangsukkertrang

Sukkertrang kan kurderes ved hjælp af hypnose, hvis man har et dybtfølt ønske om en livstilsændring. Kontakt klinikken, og vi kan sammen finde en løsning på dine problemer.

Skriv et svar