Om J-HYPNOSE

Klinikken er beliggende i pæne og rolige omgivelser i det centrale Vejle, med mulighed for parkering ved døren. Klinikken drives af Jacob Eickhardt, uddannet hypnotisør og terapeut. 

Der er sat høje standarder til behandlingen, og derfor findes der ingen “standard” behandlinger, af den årsag at ikke to mennesker er ens og kan regere på ens behandlinger, også derfor er der før behandlingen en grundig samtale, hvor behandlingen bliver forklaret og forventningerne afstemt. Hvis en behandling kræver det, laves der en behandlingsplan, som bliver tilsendt efter 1. behandling.

Skulle du have spørgsmål til klinikken, er du altid velkommen til at ringe +45 30502503 til en uforpligtende snak eller skrive en mail: info@j-hypnose.dk

Jacob Eickhardt

Jacob Eickhardt

Hypnotisør +4530502503

Mit navn er Jacob, og driver J-HYPNOSE. I 2008 realiserede jeg min store passion hypnose til min levevej. Inden da, har jeg arbejdet med salg, coaching og medarbejdermotivation

Jeg motivers af at hjælpe andre og at gøre end forskel, er meget ydmyg over for det jeg kan, og lover aldrig mere en hvad jeg forventer at kunne. Her på min side, kan du læse mere om klinikken og hypnose. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe +45 30502503 eller send mig et spørgsmål på jacob@j-hypnose.dk

De bedste hilsner 

J