Samarbejdspartnere

Seriøse samarbejdspartnere

J-hypnose har et stærkt team af samarbejdspartnere, der kun bliver henvist til, hvis kvaliteten følger og klienten skal være i trygge hænder og rammerne lever op til høje faglige standarder. Der findes ligeledes en kort beskrivelse af kompetencer samt henvisning til hjemmesiden.

Jacob Eickhardt 

J-HYPNOSE

karins helseklinik

Klinikken beligger i hyggelige og rolige omgivelser, hvor man straks føler sig tilpas med en god atmosfære. Karin er lyttende og forstående har en tålmodighed overfor børn. Derfor kan jeg anbefale Karin. Der bliver bla. tilbudt Kinesiologi, Kranio Sakral Terapi og Tankefelt Terapi

Kommer du til mig, vil der altid finde en større stressfrigørelse sted, uanset om vi arbejder med fysik, kemi, energi eller psyke. Alt hænger sammen og er en helhed.

Livsterapi v/Julie Rauff

Livsterapi handler om frihed Overordnet handler Livsterapi om, at opnå den mentale frihed, der opstår, når vi tager det fulde ansvar for vores liv og de valg, vi træffer for os selv. Jeg løser ikke dine problemer for dig – det gør vi sammen – men jeg er der til at guide dig til det eller de mål, du ønsker. Og det er uanset, om det er ønsket om mere ligevægt i livet, bedre sportslige resultater eller at komme en angst, depression eller stress til livs. Der er en grund til at vi er, som vi er og har de udfordringer vi har. Når vi kender grunden, kan vi også ændre på det. Ikke før!

Jeg har en lille hyggelig terapi-klinik og der er åbningstider, når de fleste har fri: Nemlig efter 16 og i weekenderne. Jeg arbejder med traumer, lavt selvværd, angst, stress, depression og det jeg kalder livsterapi – når livet af mange grunde bare ikke spiller. Jeg er bla uddannet tankefeltterapeut og Meta Health Coach og har en række værktøjer jeg bruger i terapien. Det er vigtigt for mig, at alt det jeg kan, skal kunne komme min klient til gode. Vi skal ikke nødvendigvis lægge os fast på én type terapi – vi bruger de teknikker, som giver bedst mening for den enkelte.

tranekær consult - Personlig udvikling

Det er min dybeste overbevisning, at menneskets naturtilstand er glæde og overflod på alle planer. Vores opgave er, at vågne op og finde styrken i vores sande jeg – vi skal stå stærk i os selv og udfolde vores unikke potentiale af storhed, helhed og fuldkommenhed.

Er dit liv som du gerne vil have det skal være? – Er du tro mod dig selv eller tilpasser du dine omgivelser? – Er du i balance eller er du ramt af stress, angst, depression?

Hvis du ønsker noget forandret i dit liv så er det muligt, – du har et valg og jeg hjælper dig gerne!

Jeg er dybt passioneret af at inspirer, støtte og rådgive mennesker til at opnå balance og tiltrække det ind i deres liv som de  allermest ønsker.

Bente Tranekær

Clairvoyant coach, Psykoterapeut, Kropsbevidsthed terapeut