Depressionens grimme ansigt.

Depressionens grimme ansigt.

Depressionens grimme ansigt

Depression er en sygdom, som rammer ca. 1/2 million dansker i løbet af livet, og det kan være svært for omgivelserne både at se, men også takle. For hvad er en depression? En depressiv, har vanskeligt at vise den følelse det medfører, og sørger for at have en maske trukket godt ned over ansigtet, så ingen lægger mærke til de voldsomme tanker og følelser, nogle ser det førs, når det er forment, man man enten ligger sengeliggende, eller som værste fald med livet som det yderste og for nogle eneste udvej. Personer med depression, forsøger ofte at spare andre for bekymringer. 

Symptomerne kan være mange, lige fra overskud til hverdagens små ting, men også pludselige sammenbrud, ofte uden grund. Derfor er det altid vigtigt, at tage kontakt til en læge, hvis man føler livet ikke er noget værd længere.

I daglig tale, bliver ord som “jeg føler mig depri, i dag, men det er ikke tilfælde, blot for man er ked af det, eller har travlt. 

så husk, livet er aldrig vært at meste, livet kommer altid tilbage, uanset hvor stor ens depression føles, blot søge hjælp.. Du kan læse om depression og depressiv adfærd her 

depression

Kontakt egen læge, hvis du lider af en svær depression, og i kan sammen finde en løsning på netop dit problem. PAM kan kontaktes 99447790 

Skriv et svar