Bøgerne om Bjørnen hr. bjørnsen

en hypnose børnebog for dit barn der ikke kan finde ro
VEJEN TIL et liv i balance for dit barn
Her kan du læse lidt om Bjørnen Hr. Bjørnsen

børnebøgerne hypnose: bøgerne om Hr. Bjørnsen er kommet til, efter mange års erfaring med behandling af børn. Børne bøgerne er en kombineret male-læse og lydbog. Det er den første af sin slags, og er sammensat på en sådan måde, at dit barn, kommer på en drømmerejse med bjørnen. De har malet, væk fra hverdagen og ind i et univers, hvor alt kan ændres. Børnebogen kan på ingen måde sammenlignes med klassisk hypnose, men de sætter fantasien igang og lader børnene komme på en drømmerejse ind i et univers. 

Hr Bjørnsen skal sove
Den første børnebog i serien om Hr. Bjørnsen

Den første “Børnebog hypnose” i serien om Hr. Bjørnsen hedder “Hr. Bjørnsen skal sove” og handler om Bjørnen, der på sin tur gennem Magi-skoven, støder på alle sine venner, der gør bjørnen mere og mere træt, og det samme vil ske for Jeres barn. Børnebogen er målrettet børn, der har svært ved at finde ro til natten, og vil sende Jeres barn på en drømmerejse ind i universet om skoven og dens mange hyggelige dyr. Bøgerne er smukt illustreret af Teo Cardel, som med stor erfaring har lavet mange smukke og børnevenlige illustrationer. Bøgerne er med konsulent-bidrag fra Bo Christensen, gennemarbejdet og testet på børn, før de bliver udgivet.

Bamsen

Bjørnen Hr. Bjørnsen kan købes som bamse, som vil gøre historierne endnu mere livagtige, og være med til at skabe ro og drømme sig ind i universet af vennerne: Drille-aben Bølle, Kaninen Hoppe-loppe, Egern-Egon og alle de andre dyr. Når du køber bamsen, vil du samtidig støtte Red Barnet, som er en organisation, der hjælper børn, til at få samme vilkår og rettigheder som er givet for de fleste. Børnebog hypnose kommer med en mulighed for at donere ekstra til Red-Barnet.

Hypnose bøger til børn

Flere bøger er på vej, og alt information kan findes på hrbjorn.dk og hypnose bogen kan købes HER, første bog kan allerede bestilles nu.

Bjørnen Hr. Bjørnsen og Lillebjørn i bogen “Hr. Bjørnsen skal sove”

Ønsker du selv at lytte til gratis lydfiler, kan du gå på opdagelse i mit bibliotek af lydfiler HER