Behandlinger

Hypnose-behandlinger.

Hypnose-behandlinger : På denne side kan du læse et udpluk af de behandlingsmuligheder der findes med hypnose. Skulle du have andre problemstillinger, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

Hypnosebehandling angst

Angst

Hypnose behandling kan være en stor hjælp i mange tilfælde, da behandling er individuelt fra person til person vurderes behandlingen gennem en forsamtale. Kontakt for spørgsmål eller yderlig information

Depression

Hypnosen kan hjælpe på depressive symptomer, samt behandling af en depression efter den er færdigbehandlet af læge eller psykiater. Er du i tvivl om hvorvidt du er moderat/svært depressiv, ring da straks til praktiserende læge eller psykiatrisk skadestue. Få oplyst nærmeste skadestue: her 

Rygestop hypnose Vejle

Røg/snus

J-HYPNOSE har udviklet et ryge/snus-stopforløb, baseret på personlige behov, alt efter rygemønster, motivationen for stoppet, antal af cigaretter mv. Eks. ryger nogle 20 cigaretter og har gjort det gennem et langt liv, mens andre ryger 1 eller 2 om dagen, og så er der festrygeren, alle med forskellige mønstre og med forskellige motivationer, kan være sygdom, økonomi eller helt tredje.

J-hypnose, har udviklet en behandlingsplan for rygning og snus, hvor forløbet strækker sig over to uger, med 2 planlagte behandlinger samt opfølgning og efterfølgende udleveres en personlig lydfil til hjemmebrug.

Vægttab

Hypnose kan være en utrolig hjælp til personer, der døjer med overvægt og overspisning, og uden ubehagelige bivirkninger. For svært overvægtige, anbefales en “gastric-band” behandling. Et typisk gastric-band forløb strækker sig over tre uger, hvor der bliver arbejdet med mæthedsfornemmelse, lysten til fed mad og usunde leve-mønstre. Der bliver lavet en individuelt behandlingsplan, ud fra klientens udfordringer. Der bliver undervejs ført ajour med vægt, bmi, fedt-procent mv. og planen gennemgåes løbende.

behandling af Sukkertrang

Sukkertrang

Det kan være næsten umuligt at komme ud af et overforbrug af sukker, om det er for meget sodavand, en ekstra pose slik på vej i bilen eller en chokolade-bar til aften. 

Derfor vil hypnose-behandling være en effektiv hjælp, hvis du lider af sukkertrang og ikke selv kan stoppe med sukkerindtag.

Stress

Hvis ikke længere man befinder sig i et stresset miljø, kan man med hypnose ændre på ens stress og eliminerer symptomerne, så kroppen kommer ud af denne tilstand og ikke længere være i alarmberedskab. Det er vigtigt at handle på symptomerne, da stress kan give depression (tal evt. med din praktiserende læge, hvis du har stress-symptomer). 

migræne behandling

Migræne

i mange tilfælde, kan hypnose afhjælpe spændingshovedpinen helt, med blot en behandling. behandling af migræne kan varierer og ofte kan hypnosen dulme både smerter samt fjerne kvalmen helt eller delvist. Kontakt klinikken for yderlig information.

Fobi

Hvis logikken bliver overtaget af frygt, skal den behandles. Heldigvis er det en lidelse, som kan behandles og med stor succes.

Hypnose kan være en stor hjælp i mange tilfælde, da behandling er individuelt fra person til person vurderes behandlingen gennem en forsamtale.

logo j-hypnose booking, behandling, priser, kontakt, hypnose Vejle,

Øvrige hypnose-behandlinger

Udover de overstående, kan hypnose også hjælpe med følgende: 

  • Præstations angst
  • Spille-afhængighed
  • Jalousi
  • Flyskræk
  • Højdeskræk
  • Sex-afhængighed
  • Søvnproblemer

Massage

j-Hypnose har indgået et samarbejde med Massør-Madsen, hos Massør-Madsen får du en professionel behandling, rådgivning og vejledning indenfor Fysiurgisk Massage og Muskulær Zoneterapi. Klinikken er RAB – godkendt samt medlem af Brancheforeningen FDZ.

Luk menu